24 Timer I Hjallerup 2023

24 Timer i Hjallerup 2023 afholdes fra den 18. til 19. Februar 2023.

Åbning kl. 9:30 i Hjallerup idrætscenter.

Vil du være sponsor til 24 Timer I Hjallerup

kan du gøre det via denne knap.

Tilmelding 24 Timer 2023 Hold:

Tilmelding 24 Timer 2023 enkel billet:

Svømning:

Når du køber en svømme billet bliver du en del af Team Gummiand hvor du sammen med andre svømmere, skal holde gang i jeres bane, i 24 timer, i fordeler selv tiderne i mellem jer.

Strikke/Hækle:

Vi laver mormors stue hvor vi strikker/ hækler i 24 timer

Det koster 50 kr. pr. deltager og det gælder i alle 24 timer. Vi har noget garn som du er velkommen til at bruge. Men hvis du bruger dette går dit projekt til vores strikkeklub som vil sælge det og herved få penge ind til julemærkehjemmet. Du er også velkommen til at havde dit ejet garn med og lave noget til dig selv, samt hygge dig sammen med alle de andre som hækler eller strikker. Du kan også få et par fif hvis du ønsker at lære og hækle og strikke. Husk der er plads til alle….

Gåtur/løb:

Vi afholder 100 km gåtur/løbetur hvor vi laver en runde i Hjallerup by på 7,5 km man kan tilmelde sig som enkelt person eller som et hold det koster 300 kr. for at deltage.

Der er start ved hallen i Hjallerup.

Linedance:

 Vi har 3 instruktør Tina Himmelstrup fra Eastcoast Linedance/Skagen Linedance, Annette Starcke Side By Side og Charlotte Damgaard Larsen Dusty Boots Støvring.

Der underviser i alle 24 timer med en masse gode danse på alle niveauer. Her kan alle være med, danselisten vil være tilgængelig på vores hjemmeside www.24timeriHjallerup.dk  ca. 14 dage før eventen.

Prisen for at deltage er 300 kr. pr. person.

Stavgang:

 

Vi laver en rute inde i Hjallerup Idræt Center hvor man kommer til at gå i mellem alle de forskellige aktiviteter. Man tilmelder sig som et hold og det koster 50 kr. pr. person.

Patchwork:

Judo:

Spil:

Bridge:

 

Vi spiller fra kl. 10.00-16.00 i hal B i Hjallerup Idræt Center. Det koster 50 kr. pr. spiller.

Tilmelding skal ske på mail til hennymann@gmail.com 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.