24 Timer I Hjallerup 2024

24 Timer 2024 er afholdt vi glæder os til 2025. SES vi?

Den kommende begivenhed “24 Timer i Hjallerup 2024” er en stor begivenhed, som vil give 24 timers non-stop sjov og underholdning for det lokale samfund. Denne meget ventede begivenhed er planlagt til at finde sted fra d. 17.-18. februar 2024 i Hjallerup Idrætscenter. Åbningsceremonien vil begynde kl. 9.30 og markere begyndelsen på en dag fyldt med spændende aktiviteter og forestillinger.

Hvis du søger en måde at involvere dig i denne fantastiske fællesskabsbegivenhed og støtte en god sag, kan du gøre det ved at sponsorere “24 Timer i Hjallerup”. Din generøsitet vil hjælpe med at sikre succesen af denne begivenhed og gøre det muligt for os at tilbyde endnu mere engagerende og underholdende aktiviteter for deltagere i alle aldre. Så hvorfor vente? Klik på knappen nedenfor for at bidrage og bliv en del af denne uforglemmelige oplevelse!

Tilmelding 24 Timer 2024 Hold:

Tilmelding 24 Timer 2024 enkel billet:

Svømning:

Når du køber en svømme billet bliver du en del af Team Gummiand hvor du sammen med andre svømmere, skal holde gang i jeres bane, i 24 timer, i fordeler selv tiderne i mellem jer.

Strikke/Hækle:

Vi laver mormors stue hvor vi strikker/ hækler i 24 timer

Det koster 50 kr. pr. deltager og det gælder i alle 24 timer. Vi har noget garn som du er velkommen til at bruge. Men hvis du bruger dette går dit projekt til vores strikkeklub som vil sælge det og herved få penge ind til julemærkehjemmet. Du er også velkommen til at havde dit ejet garn med og lave noget til dig selv, samt hygge dig sammen med alle de andre som hækler eller strikker. Du kan også få et par fif hvis du ønsker at lære og hækle og strikke. Husk der er plads til alle….

Gåtur/løb:

Vi afholder 100 km gåtur/løbetur hvor vi laver en runde i Hjallerup by på 7,5 km man kan tilmelde sig som enkelt person eller som et hold det koster 300 kr. for at deltage.

Der er start ved hallen i Hjallerup.

Linedance:

 Vi har 3 instruktør Tina Himmelstrup fra Eastcoast Linedance/Skagen Linedance, Annette Starcke Side By Side og Charlotte Damgaard Larsen Dusty Boots Støvring.

Der underviser i alle 24 timer med en masse gode danse på alle niveauer. Her kan alle være med, danselisten vil være tilgængelig på vores hjemmeside www.24timeriHjallerup.dk  ca. 14 dage før eventen.

Prisen for at deltage er 300 kr. pr. person.

Der danses i HAL A.

Krolf:

 

Kom og spil krolf på indendørs bane og bliv Vendsysselmester 2024
Hvornår: Lørdag d. 17. februar fra kl. 17.00 – 0.00
Sted: Hjallerup Idrætscenter, hal 2
Arrangør: 24 timer i Hjallerup

Der vil blive 3 forskellige baner man skal gennemføre med 12 huller hver.
-Hvis du aldrig har prøvet denne sportsgren er du også meget velkommen til at komme og se om det er noget for dig. Poul fra ØBI krolf vil være i hallen og styre slaget gang.
Det koster 50 kr. at deltage. Vi vil gerne du tilmelder dig til vores formand Johnni Olesen via mail: johnni@24timerihjallerup.dk eller mobil 21495187 efter kl. 17.00. Du skal oplyse hvilket tidspunkt du ønsker at spille på.

Vi har noget udstyr som kan lånes, men vi opfordrer til at I meget gerne må medbringe jeres egen kølle.

Patchwork:

Projekt Puttetæpper er inviteret til at deltage i 24 timer i Hjallerup d. 18.-19. februar 2023.

Her vil vi hele døgnet være klar med stof, symaskiner og kyndig bistand, så både begyndere og mere øvede kan være med til at sy en toppe tæpper, der skal sælges på auktion d. 19. februar kl. 10 til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro.

De unge, der kommer forbi, har også mulighed for at sy et indkøbsnet, som de kan tage med hjem. 

Det koster 50 kr. at deltage, og pengene går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Hobro.  Projekt Puttetæpper stiller materialer gratis til rådighed.

Spil:

12-22 med Skak og lidt andet blandet.

Jumping Fitness:

Det vil være muligt at deltage i Jumping Fitness, der er plads til 10 deltagere pr. time. Der skal købes billet til de timer man ønsker at deltage i. Tryk på Billet knappen for at vælge hvilke timer du vil booke plads på.

Lukket for booking

Bridge:

Vi spiller fra kl. 10.30-16.30 i hal B i Hjallerup Idrætscenter.
Det koster 60 kr. pr. spiller.
Tilmelding skal ske på mail til hennymann@gmail.com

24 Timers læsning i Hjallerup:

Brønderslev Bibliotek inviterer alle 9-16-årige til læsemarathon i Hjallerup Idrætscenter som en del af ’24 timer i Hjallerup’.

Om du læser fysiske bøger, ebøger eller lytter til lydbøger er lige meget.

Biblioteket medbringer en stor stak bøger, så skulle du løbe tør eller fanger din medbragte bog ikke lige an,

så har vi spændende bøger med.

Vi vil i løbet af dagen/natten lave forskellige aktiviteter og konkurrencer for at holde os vågne.

Selv om vi ikke har planer om at sove, så er det en god idé at medbringe liggeunderlag og sovepose/dyne og pude.

Og selvfølgelig en masse, masse bøger.

 

Det koster 50,- at deltage, og pengene går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Hobro

 

Skydning:

DGI og Hjallerup skytteforening har indgået aftale om 24 timers skydning med luftgevær og luft pistol. Under Hjallerup skole ligger Hjallerup skytteforening og her åbner de op for luftskydninger på 9 baner. Normalt skyder man 20 gældende skud i DGI, men her skal skytten udfordres og man kan derfor vælge, at skyde 20 skud, 50 skud eller helt op til 100 skud i en serie. ”Det er en helt anden måde at skyde på, og det vil virkelig udfordre skytternes fysik og koncentration at skyde så mange skud i samme serie. Det bliver mega fedt, og planen er at der skal holdes en bane i gang i alle 24 timer” udtaler Rene Stricker fra DGI . Ulsted og Vodskov skytteforening har allerede sagt, at de kommer og hjælper med at holde banen varm. Her vil de nykårede danske mestre i skoleDM i skydning fra Ulsted skole bl.a. komme og dyste i udholdenhed. Og alle andre skytter er selvfølgelig meget velkommen til at blive udfordret.
Ud over aktive skytter vil der blive holdt åbent hus, hvor alle er velkommen til at prøve at skyde med luftvåben, der vil være instruktører til stede fra kl 10,30 til 20,00, en prøveskydning eller en maraton skydning med frit antal skud koster 50 kr. som overføres til 24 timer, og formålet er hygge og personlig udfordring, så der vil ikke være præmier.

For spørgsmål ang. skydningen kan Rene Stricker Kontaktes på 30591144 eller uggertown@gmail.com

 

Dans:

 

Dans forgår i  Hjallerup Arkaden

 

Tidspunkt Hvilken dans

10.00-12.00 Rytmigo (2-5 år)

12.00-14.00 Fit4kids (6-10 år)

14.00-16.00 Fit4teens (11-14 år)

16.00-18.00 Fitnessdans 50 +

18.00-20.00 Pardans

20.00-22.00 Zumba

22.00-24.00 Crossdance

00.00-02.00 Zumba

02.00-04.00 Crossdance

04.00-06.00 Zumba

06.00-08.00 Crossdance

08.00-09.00 Fitnessdans 50+

09.00-10.00 Samdans

 

Zumba: Verdenskendt Latinamerikansk fitness dance. Indenfor stilarterne: Salsa, reggeaton, merenque, samt cumbia 

 

Crossdance: Et dance fitness koncept, opbygget I modulerne: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance 

 

Fitnessdans 50+: Du vil lære at bruge din krop på den rigtige måde og blandt andet få en bedre rytmeforståelse, smidighed og styrke. Alt sammen pakket ind i en lækker dansetime 

 

Fit4Kids: En fitness dansetime hvor børnene tilegner sig nogle grundlæggende dansetrin og færdigheder, samtidig med at de får motion på en sjov måde. Fit4Teens: En fitness dansetime hvor intensiteten er skruet en lille smule mere op end på 

 

Kids holdet. Rytmigo: Leg og bevægelse til de mindste. Her vil der være fokus på at styrke børnenes motoriske udvikling gennem musik, rytmik og sanglege. 

 

Pardans: Du/i vil lære grundelementerne i forskellige ballroom- og latinamerikanske danse (standard og latin), herunder vals, tango, samba, cha cha cha, jive og mange flere.

 

 

Tilmelding til  Janni@dance4life.dk    og betaling til Mobilepay 609492 50 kr. pr. person husk at skrive hvilken tidspunkt at du kommer og danser(der kommer også en pris med noget mad til dem)

 

 

 

Madbillet 24 Timer I Hjallerup 2024

Hvis du køber en madbillet får du adgang til 3 måltider.

 

Pris: 300,- Børn 3-12 år 175,-

 

Lørdag: 

Frokost:

 • Salatbord og dressing

 • Pita med tilbehør

 • Pasta fuldkorn

 • Flutes og smør

 • Frikadeller

 

Aftensmad:

 • Flødekartofler

 • Salatbord og Dressing

 • Skinke

 • Kulkunbryst i svøb

 • Pastasalat

 • Flutes/smør

 

Søndag:

Morgenmad:

 • Cornflakes & Havregryn

 • The & Kaffe

 • Mælk

 • Juice

 • Ost

 • Salami

 • Marmelade

 • Smør

 • Rugbrød & Franskbrød

Bestilling er lukket

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.