24 Timer I Hjallerup 2021

24 Timer I Hjallerup 2021

Vi afholder “24 Timer I Hjallerup” 2021 sammen hver for sig – virtuelt. 

Dette sker i weekenden d. 20. / 21. februar  kl. 10.00 – 10.00.

Vi starter med åbningstaler kl. 9.45

Da vi i år ikke kan være sammen fysisk i Hjallerup Idrætscenter, er vi nød til at mødes hver for sig. Du kan deltage lige i den aktivitet du selv ønsker, så er det med at være kreativ. 

Kom op af sofaen og tá familien med ud at gå, danse,  løbe eller cykle en tur. Dette må meget gerne gentage sig i de 24 timer som arrangementet vare. Herefter kan du jo finde strikke/hækle tøjet frem, læn dig tilbage i sofaen og se med online, da vi sender live fra jeres aktiviteter i de 24 timer. 

Det er her du kommer ind i billedet hvis du gerne vil dele din/jeres aktivitet med alle os andre. Dette gøres ved at sende en lille video eller billeder til os via mailen info@24timerihjallerup.dk eller på Messenger via vores Facebook side “24 Timer i Hjallerup”.

Vil du gerne vi kan sende live fra netop din tur, så skriv til os på mailen info@24timerihjallerup.dk meget gerne inden d. 20. feb. så vi kan planlægge de 24 timer, og du er sikker på der bliver plads til dig. 

Vi afholder 24 timer i Hjallerup virtuelt da børnene på Julemærkehjemmet i Hobro endnu mere har brug for vores hjælp.

Deltager gebyret for disse herlige 24 timer koster bare 50 kr. pr. person. Har du lyst et at støtte med mere kan dette gøres i tilmeldingen. Du kan finde sponsor som de tidligere år og udfylde en sponsoraftale ved at klikke her….

Vi i 24 Timer i Hjallerup glæder os meget til at se/følge dine kreative aktiviteter.

Deltager tilmelding til "24 Timer I Hjallerup" 2021

Sponsor til "24 Timer I Hjallerup"

For at blive medlem af foreningen "24 Timer I Hjallerup"

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.