Forplejning

Vi gentager succesen fra sidste år ift. forplejning i de 24 timer, hvor I er aktive.

Vælger I at købe fuld forplejning vil I få adgang til frokost lørdag, aftensmad lørdag og morgenmad søndag.

Frokosten lørdag: Udvidet bland selv salat med fuldkornspasta, kylling, tun og skinke derudover nødder, rosiner samt groft brød hertil vand og saft.

Aftensmaden lørdag: Bland selv salat med et udvalg nødder, rosiner med mere samt dressing, kalkunsteg og frikadeller, kartoffelsalat, pastasalat og brød hertil vand og saft.

Morgenmad søndag: boller, rugbrød, pålæg, smør, ost, marmelade, skyr, müslibar, havregryn, cornflakes, akacie honning, nutella samt frugt og grønt. Hertil kaffe/the, mælk og juice.

 

Derudover er der afgang til “madmor”, hvor der vil være boller, pølsehorn, pizzasnegle, rugbrød frugt og grønt. Tilbehøret til boller/rugbrød f.eks. smør, ost, nutella og pålæg. Der vil også være kaffe/the, saft, varm kakao og kakaomælk. Udvalget kan variere i løbet af de 24 timer, da det er frivillige der bager og sponsorere tingene ved “madmor”.

 

Så har du lyst til at bidrage med noget kontakt venligst Heidi 21253056 eller Mette 21495197 eller via e-mail: mad@24timerihjallerup.dk

 

Der vil naturligvis også være mulighed for at købe frokost, aftensmad eller morgenmad hver for sig. Men vælger man dette så er det IKKE muligt, at tilgå maden inde ved “madmor”, men I er altid velkommen derind til en snak med de andre deltagere.

 

Så skynd dig ind og købe din mad, så vi kan planlægge hvor meget der skal laves og bestilles, Det skal bestilles senest d. 1. februar 2020.

Har du spørgsmål til forplejning kan du kontakte info@24timerihjallerup.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.